2010-10-19, 09:20:30
Ja do tej pory wykorzystywałem rodzinę, ale ostatnio jakoś zaczyna się kręcić i robię sesje w fajnych miejscach z wykorzystaniem MM. To bardzo dobry portal do tego celu. Na sesję w SPA zaangażowałem dwie modelki po 100 zł, najbliższa sesja w kręgielni - czworo młodych ludzi po 50 na łebka więc ceny microstockowe. Pewnie że są "damulki" które Cię wyśmieją za takie stawki ale najczęściej takie to same płacą fotografowi za zdjęcia do folio. "Poukładana modelka" która poważnie mysli o przyszłości w tej branży a która nie ma jeszcze kontaktów i fury zleceń doskonale wie, że sesje stockowe choć za śmieszną kasę mogą w przyszłości procentować, bo przecież może się zdarzyć że "wyląduje" w jakimś tabloidzie nawet na polskim rynku a czy to mała reklama?. ja właśnie tak staram sie uświadamiać modeli i to działa.
Wiele osób na MM traktuje to również jako dobrą zabawę, przygodę i wcale nie o kasę im idzie. Generalnie na MaxModels pomimo przeważającej części dzieciaków które traktują ten portal jak NK można wyłapać perełki z którymi współpraca się opłaci.
Wiele osób na MM traktuje to również jako dobrą zabawę, przygodę i wcale nie o kasę im idzie. Generalnie na MaxModels pomimo przeważającej części dzieciaków które traktują ten portal jak NK można wyłapać perełki z którymi współpraca się opłaci.