2010-09-17, 22:03:54
...moją aplikację rozpatrywali od 7-go czerwca do 13 września,
z powodzeniem.
Wrzuciłem właśnie kilkanaście pierwszych fotek, żeby rozpoznać jak co działa.
FTP bez zarzutu, fotki bardzo szybko pojawiają się na serwerze Stockfresh.
Limit: 25 fotek/dzień.
Początkowo interfejs wydaje się "zakręcony" i nieczytelny ( proszę wziąć pod uwagę, że piszę o swoim poziomie odbioru... ), ale szybko dochodzi się co i jak tam należy robić. Może nie jest tak intuicyjny i przyjazny jak menu Depositphoto, ale skoro dałem radę to jest to jakaś wskazówka.
Dodawanie MR też dość przejrzyste. Sądzę, że skojarzenia z wieloma elementami jak z konta w dawnym StockXpert-cie, nie są przypadkowe.
Większość wysłanych dziś fotek została prawie natychmiast zatwierdzona
( 5-10 minut). Odrzuty sporadyczne. Powody: similar lub zbyt mała GO.
Jutro powinny pokazać się w PF ogólnie widocznym.
pozdr
kaczor
p.s.
Rafale czy mógłbyś, umieścić gdzieś na głównej stronie SB "przycisk" do śledzenia statystyk odwiedzalności poszczególnych banków i aktualnych ich rankingów według tego kryterium. Kojarzę, że kiedyś coś takiego przewinęło się w którymś wątku na Forum. Sądzę, że każdy by zajrzał komu przybywa, a komu ubywa klientów
z powodzeniem.
Wrzuciłem właśnie kilkanaście pierwszych fotek, żeby rozpoznać jak co działa.
FTP bez zarzutu, fotki bardzo szybko pojawiają się na serwerze Stockfresh.
Limit: 25 fotek/dzień.
Początkowo interfejs wydaje się "zakręcony" i nieczytelny ( proszę wziąć pod uwagę, że piszę o swoim poziomie odbioru... ), ale szybko dochodzi się co i jak tam należy robić. Może nie jest tak intuicyjny i przyjazny jak menu Depositphoto, ale skoro dałem radę to jest to jakaś wskazówka.
Dodawanie MR też dość przejrzyste. Sądzę, że skojarzenia z wieloma elementami jak z konta w dawnym StockXpert-cie, nie są przypadkowe.
Większość wysłanych dziś fotek została prawie natychmiast zatwierdzona
( 5-10 minut). Odrzuty sporadyczne. Powody: similar lub zbyt mała GO.
Jutro powinny pokazać się w PF ogólnie widocznym.
pozdr
kaczor
p.s.
Rafale czy mógłbyś, umieścić gdzieś na głównej stronie SB "przycisk" do śledzenia statystyk odwiedzalności poszczególnych banków i aktualnych ich rankingów według tego kryterium. Kojarzę, że kiedyś coś takiego przewinęło się w którymś wątku na Forum. Sądzę, że każdy by zajrzał komu przybywa, a komu ubywa klientów