2010-02-04, 13:11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-04, 13:30:22 {2} przez remik44992.)
A ja mam inny problem. Pierwsza setka poszła bez problemu, tymczasem wysłałem FTP-em kolejne 100 zdjęć, a w sekcji "Unfinished files" pojawilo sie raptem 68 plikow. Opisalem je, przeszly do "Pending", ale ta reszta 32 fotek + 50 kolejnych jest wysyłana już trzeci raz FTP-em (łącznie z usunięciem wszystkiego z folderu FTP oraz zmianą nazw plików) i za cholere nie chce pojawić się w "Unfinished". Działa to u Was bez problemu? Czy może mają jakiś czas na "Processing files" podobnież jak na Alamy lub Dremstime i fotki się niebawem pojawią? Drażni mnie to trochę. Nie mówiąc już o tym, że fotki nawet po akceptacji nie są usuwane z katalogu FTP, powoduje to lekki bałagan.
Co mi się bardzo podoba w tym serwisie, to to, że przy każdej fotce (własnej i obcej) pokazana jest ilość wyświetleń. A czego mi brakuje? Możliwości sortowania zdjęć w panelu użytkownika wg ilości DL, V itp. Ale być może to zupgradejują.
Remik44992
Co mi się bardzo podoba w tym serwisie, to to, że przy każdej fotce (własnej i obcej) pokazana jest ilość wyświetleń. A czego mi brakuje? Możliwości sortowania zdjęć w panelu użytkownika wg ilości DL, V itp. Ale być może to zupgradejują.
Remik44992