2010-02-03, 13:22:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-03, 13:33:50 {2} przez remik44992.)
(2010-02-03, 13:15:51)tomas24 napisał(a): ale porażka :( i naszą wyklikiwaczkę szlag trafił.....
Też ubolewam nad tym co się stało. Kopara mi opadła, gdy przeczytałem private message od SXP. Ostatnie 2 paczki po 25 zdjęć przyjęto w ciągu kilku (!!) godzin i to z 99% akceptacją. A to były jednak złudne radości i dobre złego początki...
Cóż... Aby cudowne narzędzie jakim jest wyklikiwaczka (naprawdę dzięki niej tylko uzbierało się pare grosików na SXP) nie poszło na kuroniówkę, proponuję ją przebranżowić na wyklikiwaczkę DepositPhotos gdy już się zacznie dobrze rozkręcać :)
Przejrzałem cały wątek i zapewne kilka osób jest w podobnej sytuacji co ja. Jestem blisko minimalnej kwoty payout'u na SXP, a wszędzie czytam, że możliwe jest przeniesienie KREDYTÓW do IstockPhoto. Kredyty, to nie co samo co 'earnings' zatem nadal nie wiem co z uciułaną kwotą poniżej 50$.
Na ThinkstockPhotos nie trzeba się osobno rejestrować. Nasze portfolia z IS pojawiły się tam automatycznie i działają podobnie jak inne partnerskie serwisy (photos.com itp.). Jeśli ktoś chce obejrzeć tam swoje prace, to na www.thinkstockphotos.com wystarczy wpisać swoje imię oraz nazwisko w pojedynczych apostrofach do wyszukiwarki: 'Imię Nazwisko'.
Czas leczy rany ;)
Pozdro
remik44992