2010-01-19, 19:51:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-01-19, 20:06:10 {2} przez canion.)
Skoro informacje sie sprawdzają to czy wązne skąd? . wązne że jak w przypadku DepositPhotos PLstockers właczają sie do poparcia tego projektu. w sumie o tym że DepositPhotos bedzie mocno promowane i pompowane w to są miliony $ miałem info gdzieś od pązdziernika/listopada ale czekałem na weryfikację kto za tym stoi i czy warto, bo raz żę wszyscy wiemy jak kończyły nowe projekty na przestrzeni ostatnich lat, a dwa że spółka kapitałowa która jest włascicielem DepositPhotos kojarzyła mi sie z innym, dość dwuznacznym projektem. gdy sie okazało że projekt przygotowany porządnie, że ruszył program promocyjny oraz ze mają zagwarantowany budżet na 2010 rok odrazu przekazałem Wam informację na forum. postaram sie notować sobie ew. pytania dotyczące DepositPhotos i jeśłi bedzie możliwość zadać je managerowi DepositPhotos na Rosję /bo Polska poki co także jemu podlega/.
Widac że akcja sie rozkręca. liczniki photographers i upload kręcą sie na DepositPhotos coraz szybciej. po zbudowaniu bazy zdjeć ruszą z reklamą aby pozyskać kupujących i to bedzie kluczowy moment, ale już po samej funkcjonalności tego stocka widać że zajmują sie tym ludzie którzy znają ten biznes od podszewki. mozna mięć nadzieję, że wiedzą również jak pozyskać kupujących.
Myśle że dla wiekszości z nas upload 500 szt, nawet tych starszych zdjęć które i tak zalegają na dyskach to jakiś bardzo pracochłonny proces nie jest to czmu nie spróbować? jeśli tak przygotowany projekt DepositPhotos nie wypali to oznaczac bedzie jedno. Jesteśmy skazani niejako na stocki które już sa na rynku i na nic wiecej w najbliższych latach liczyć nie można. mam jednak nadziejęże tak nie bedzie.
UWAGA do przyszłych EX na IS , pamiętajcie że wygaszanie pf na DepositPhotos trwa 6 miesięcy wiec bardzo prosze zwróćcie na to uwagę.
Widac że akcja sie rozkręca. liczniki photographers i upload kręcą sie na DepositPhotos coraz szybciej. po zbudowaniu bazy zdjeć ruszą z reklamą aby pozyskać kupujących i to bedzie kluczowy moment, ale już po samej funkcjonalności tego stocka widać że zajmują sie tym ludzie którzy znają ten biznes od podszewki. mozna mięć nadzieję, że wiedzą również jak pozyskać kupujących.
Myśle że dla wiekszości z nas upload 500 szt, nawet tych starszych zdjęć które i tak zalegają na dyskach to jakiś bardzo pracochłonny proces nie jest to czmu nie spróbować? jeśli tak przygotowany projekt DepositPhotos nie wypali to oznaczac bedzie jedno. Jesteśmy skazani niejako na stocki które już sa na rynku i na nic wiecej w najbliższych latach liczyć nie można. mam jednak nadziejęże tak nie bedzie.
UWAGA do przyszłych EX na IS , pamiętajcie że wygaszanie pf na DepositPhotos trwa 6 miesięcy wiec bardzo prosze zwróćcie na to uwagę.