2009-11-24, 16:38:39
kapa, to samo napisałam algdze na pw, dla mnie ten stock to jakiś żart... nie istnieją od miesiąca tylko na tyle długo, by mieć już spore zasoby, a ich galerie maja po kilka stron w temacie. Żałośnie ubogi nie tylko w prace ale i narzędzia, odpisują na maile jak już człowiek zapomni, że do nich pisał, czas rozpatrywania zdjęć poraża... Szkoda, że nie można się skontaktować tam z człowiekiem odpowiedzialnym, który powie coś więcej niż standardową regułkę:
"Pani zdjęcia rozpatrzono, dziękuję za informację. Rozumiemy Pani argumenty, jednakże prosimy o cierpliwe oczekiwanie na rozpatrzenie. Zdjęcia oczekują w kolejce i nie pominiemy jakiejkolwiek fotografii.
Mam nadzieję, że nie oczekiwała Pani kilkanaście tygodni - sprawdzę datę uploadu Pani zdjęć i ustosunkuję się wówczas do tej informacji. "
Dodam tylko, że nie pisałam im, że JA czekam naście tygodni
"Pani zdjęcia rozpatrzono, dziękuję za informację. Rozumiemy Pani argumenty, jednakże prosimy o cierpliwe oczekiwanie na rozpatrzenie. Zdjęcia oczekują w kolejce i nie pominiemy jakiejkolwiek fotografii.
Mam nadzieję, że nie oczekiwała Pani kilkanaście tygodni - sprawdzę datę uploadu Pani zdjęć i ustosunkuję się wówczas do tej informacji. "
Dodam tylko, że nie pisałam im, że JA czekam naście tygodni