2007-12-12, 19:28:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2007-12-12, 19:31:03 {2} przez denis.)
słuchajcie naprawdę myslalem ze powstanie z tego jakiś sensowy poradnik
a nie post w stylu idź do google, jeśli będzie więcej takich odpowiedzi to forum po prostu upadnie i tyle,nie uważacie ze lepiej by było żeby ludzie z google trafiali na forum a nie z forum do google??, a fajnie się zapowiadało...
Prośba do adminów jeśli forum nie jest dla "nowych", proszę usunąć ten wątek i zablokować mi konto, jeśli jest inaczej proszę o stworzenie działu dla początkujących
dziękuje wszystkim którzy udzielili sensownych odpowiedzi
a nie post w stylu idź do google, jeśli będzie więcej takich odpowiedzi to forum po prostu upadnie i tyle,nie uważacie ze lepiej by było żeby ludzie z google trafiali na forum a nie z forum do google??, a fajnie się zapowiadało...
fotek napisał(a):To forum - tak mi sie przynajmniej wydaje - nie jest serwisem dla totalnie zielonycha ja właśnie myślałem inaczej, że jest dla każdego, ale o tym niech zdecydują administratorzy
Prośba do adminów jeśli forum nie jest dla "nowych", proszę usunąć ten wątek i zablokować mi konto, jeśli jest inaczej proszę o stworzenie działu dla początkujących
dziękuje wszystkim którzy udzielili sensownych odpowiedzi
monster666 napisał(a):Wy tu się rozpisujecie a czy w ogóle NIKON P2 nadaję się do fotografii stockowej??? Wątpie..Czy mogłbyś rozwianąć myśl?