2009-11-17, 17:42:55
Sprawa rozwiązana - dziś zostałem EX w istocku.
Jakby, ktoś miał podobną do mojej sytuację, to opisze jak potoczyła się ona w moim przypadku:
Czwartek
Odtrzucono moją aplikację na EX z powodu obecności zdjęć w serwisie pixmac.
Napisałem do pixmac prośbę o ich usunięcie i zrobiono to w ten sam dzień.
Sprawdziłem w google czy jeszcze czegoś nie ma.
Piątek
Napisałem do istocka maila na adresy:
help@istockphoto.com
artists@istockphoto.com
z opisem sytuacji i prośbą o zresetowanie aplikacji.
Sobota
Dla pewności wysłałem jeszcze Support ticketa "Contributor relations" o tej samej treści co maile.
Poniedziałek
O godz 18 dostałem maila z adresu artists@istockphoto.com od pani Christine, że aplikacja została zresetowana na status Pending.
Wtorek
O Godz 16 przyszedł mail, iż zostałem przyjęty jako EX.
Z tego co wyczytałem na ich forum, te 90 dni jest tylko pewnego rodzaju blokadą i obsługa IS czeka na infornację o usunięciu przyczyny odmowy pryjęcia. Jeśli nie ma odzewu na maile, można jeszcze dzwonić, albo założyć na forum IS wątek z opisem problemu i jest duża szansa, że moderator zwróci na to uwagę odpowiednich ludzi.
Jakby, ktoś miał podobną do mojej sytuację, to opisze jak potoczyła się ona w moim przypadku:
Czwartek
Odtrzucono moją aplikację na EX z powodu obecności zdjęć w serwisie pixmac.
Napisałem do pixmac prośbę o ich usunięcie i zrobiono to w ten sam dzień.
Sprawdziłem w google czy jeszcze czegoś nie ma.
Piątek
Napisałem do istocka maila na adresy:
help@istockphoto.com
artists@istockphoto.com
z opisem sytuacji i prośbą o zresetowanie aplikacji.
Sobota
Dla pewności wysłałem jeszcze Support ticketa "Contributor relations" o tej samej treści co maile.
Poniedziałek
O godz 18 dostałem maila z adresu artists@istockphoto.com od pani Christine, że aplikacja została zresetowana na status Pending.
Wtorek
O Godz 16 przyszedł mail, iż zostałem przyjęty jako EX.
Z tego co wyczytałem na ich forum, te 90 dni jest tylko pewnego rodzaju blokadą i obsługa IS czeka na infornację o usunięciu przyczyny odmowy pryjęcia. Jeśli nie ma odzewu na maile, można jeszcze dzwonić, albo założyć na forum IS wątek z opisem problemu i jest duża szansa, że moderator zwróci na to uwagę odpowiednich ludzi.