2009-09-29, 20:47:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-09-29, 20:52:45 {2} przez goobie.)
(2009-09-29, 20:31:52)fotoaloja napisał(a): w/g mnie jak na początek to bardzo ładnie
barwy, dla mnie akceptowalne, choć mam średni monitor, to chyba niezgorszy, nie wiem
wokół chlebków faktycznie dostrzegam jakąś dziwną otoczkę, podejrzewam, że separowałeś obiekty z tła, które jakimś narzędziem wybielałeś i została słabo zauważalna smuga, zbadaj pipetą pobliże obiektów czy jest 100% biel
powodzenia!
heh, właśnie czytam mega długi wątek pod tytułem 'zarabianie na zdjęciach' na zaprzyjaźnionym forum - z resztą czytam go już któryś raz ale bardzo się wydłużył i natrafiłem na 'początki nałogu' i grad pytań usera o nicku 'fotoaloja' - jeśli to Ty, miło spotkać Cię i tutaj... teraz muszę ja przez tw trudne początki przebrnąć ... ale pytań postaram się nie powielać... dzięki!
(2009-09-29, 18:09:16)kaczor58 napisał(a): porządny ekran:no to mnie uspokoiłeś - tak mi zależy na kolorach, bo jeśli żywność chcę focić to chyba musi być apetyczna a nie sina.... jakaś.... a z tym młynkiem to tak czułem, że przegiąłem
1 Młynek - jak dla mnie wszystko na tej fotce za bardzo wpada w pomarańczowy brąz
2. Chlebuś - kolorki super! a chlebek bardzo apetyczny
pozd
w