2009-08-03, 22:53:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-08-03, 22:55:01 {2} przez klawod.)
Przemyślałem sprawę po raz kolejny i po raz kolejny doszedłem do wniosku, że lepiej zostawić kasę na szkiełko. Jeśli d80 się nie zepsuje to za jakieś półtora roku powinien się sprzedać choćby za te 1000 złociszy a d90 do tego czasu nówka zjedzie pewnie do 2000(zestarzeje się a na dodatek złoty wraca do sił). To będzie moja pierwsza lustrzanka więc i tak szczena opada przy porównaniu do mojego wspaniałego(serio, polecam jak ktoś chce kupić kompakt sobie bądź komuś) canona sx100 . Dzięki za pomoc przy wyborze aparatu. Przejdźmy do szkiełek Jestem zdecydowany na tamrona 90 di macro(do stocków) ale potrzebuję jeszcze czegoś zmiennoogniskowego tak na co dzień kiedy by przydało się jakieś zbliżenie/oddalenie. Coś taniego... Myślę nad nikkorem 18-55 vr bo zbiera bardzo dobre noty i ma dobrą cenę. Macie dla niego jakąś konkurencję?
Przy okazji, rozważam zakup nikkora 50 mm 1,8 ale w sumie nie jestem jeszcze w 100% przekonany. Jakie są Wasze opinie o tym szkiełku. Czy warto mieć go już od początku?
Przy okazji, rozważam zakup nikkora 50 mm 1,8 ale w sumie nie jestem jeszcze w 100% przekonany. Jakie są Wasze opinie o tym szkiełku. Czy warto mieć go już od początku?