2009-05-24, 10:33:20
no tak ale zarejestrowany jestem od 1,5 miesiąca ... co do rezygnacji .. to nie zrobie tego żeby im dopiec ... bo zdaje sobie sprawę że przy 170 tys. fotografów nie będę dla nich stratą ..... ale zdjęcia są tylko i wyłącznie dodatkiem ... a nie moją pracą, traktuje to bardziej jako jakieś wyzwanie, zupełnie amatorsko .... a to czego nie lubie to jakiegoś mieszania ... kombinowania ... po co mi nerwy .... tym bardziej że 25 centów za zdjęcie to marnota ... w obecnej chwili ... Shutterstock przoduje w ilości zdjęć sprzedanych ... ale dochody są na drugim miejscu... IS zaczyna się rozkręcać i juz teraz mam większe dochody z IS niż SS....
Natomiast nie rozumiem polityki promowania w przypadku sortowania wg. najnowszych plików..... najnowsze to najnowsze ... sortowanie najbardziej popularnych może być manipulowane ale ... manipulownie w sortowaniu wg. najnowszych jest żenujace .... nie chce tu użyć mocniejszych słów .... no cóż ... chyba powinna mi twardnieć skóra z upływem lat i nie powinno mnie to juz tak dziwić ...
Natomiast nie rozumiem polityki promowania w przypadku sortowania wg. najnowszych plików..... najnowsze to najnowsze ... sortowanie najbardziej popularnych może być manipulowane ale ... manipulownie w sortowaniu wg. najnowszych jest żenujace .... nie chce tu użyć mocniejszych słów .... no cóż ... chyba powinna mi twardnieć skóra z upływem lat i nie powinno mnie to juz tak dziwić ...