Bo ja wiem, mi raczej utrudnia. Jako przeglądarka jest ok, gorzej z opisywaniem. Żeby wybrać opcje fotki, trzeba ją poddać edycji, potem na każdej opcji kliknąć dwa razy: rozwinąć listę i coś wybrać. Potem przejść do kolejnego zdjęcia. W starej wersji po prostu leciało się z góry na dół po wszystkich zdjęciach na stronie, klikając tylko po razie na konkretnych opcjach. Było to dużo szybsze. Teraz niby można wstawić kilka fotek na dół, a potem ustawić opcje wszytkim naraz, ale w moim przypadku to się nie sprawdza, bo jedno zdjęcie jest wycięte, inne nie, na jednym 0 ludzi, gdzie indziej 2, w efekcie robiąc to hurtem łatwo coś przeoczyć i błędnie zaznaczyć.
Mam nadzieję, że stary sposób zostanie jako opcja
To co mogli by zmienić (a chyba nie zmienili), to sposób ustawiania restrykcji. Teraz jest mylący i strasznie czasochłonny, bo sporo osób (nawet native english), które chcą ustawić np. "tylko editorial", wybiera "editorial" w restrykcjach, co dziala akurat na odwrót. Tzn. dozwolony będzie każdy użytek, oprócz editorial
Żeby wybrać samo editorial, należy zabronić po kolei wszystkiego, oprócz tego editorial właśnie.
Mam nadzieję, że stary sposób zostanie jako opcja
To co mogli by zmienić (a chyba nie zmienili), to sposób ustawiania restrykcji. Teraz jest mylący i strasznie czasochłonny, bo sporo osób (nawet native english), które chcą ustawić np. "tylko editorial", wybiera "editorial" w restrykcjach, co dziala akurat na odwrót. Tzn. dozwolony będzie każdy użytek, oprócz editorial
Żeby wybrać samo editorial, należy zabronić po kolei wszystkiego, oprócz tego editorial właśnie.