2009-03-05, 10:36:54
(2009-03-05, 00:18:08)kaczor58 napisał(a): ok
w
Boćku,
Wczoraj było już zbyt późno by odpowiedzieć na Twój post. Dziękuję Ci za stanowcze rady, mimo, że nie były jak inne dotychczas, merytoryczne lecz emocjonalne ( jak sądzę).
Dzięki możliwości poddania się krytyce na Forum, najlepiej poznaje się sposób poprawiania swoich umiejętności. Jak świat światem najlepiej służą temu wytknięte własne błędy. Tak też dotychczas wykorzystywałem uwagi i rady. Traktuję fotografię jako sympatyczne hobby, a Forum pozwala mi na kontakt z całą zgrają sympatycznych - „ zakręconych inaczej”
Nie oczekuję gratulacji za pobrane fotki, raczej uwag co w nich poprawiać by były coraz lepsze. Co jest duperelą, a co nie, pozostanie (czy Chcesz, czy nie ) dla każdego sprawą indywidualną. Jak mawiali starożytni „ Bracia” ze wschodu : „ Na bezpticu i rzopa sołowiej”. Wszystko jest względne.
SS nie jest dla mnie celem samym w sobie. Jak się uda będzie super, bo pokonam kolejny próg – i to będzie najważniejsze.
Trudno mi zmierzyć jak część Forumowiczów jest „męczona” moimi postami i w czyim imieniu Piszesz. Przyjmuję z pokorą, że pewnie za rozkładem Gaussa trochę „umęczonych” jak Ty się uzbiera. W trosce o przyjemną atmosferę ograniczę swoje wątki.
A Ty przecież zawsze możesz powstrzymać się od kliknięcia, nie ma przecież obowiązku czytania wszystkich postów. Ktoś mądry stwierdził kiedyś, że za swoje emocje i odczucia każdy odpowiada sam. czyli mówiąc wprost nie ja, a Sam Się męczysz bo czytanie mojego wątku to Twój wybór.
Pozdrawiam sympatyczne
skruszony Kaczor
p.s.
dla poprawienia atmosfery w załączniku „ilustracja problemu”
w