2009-03-04, 19:32:17
Przeprowadziłem mały eksperyment. "bell pepper isolated" na IS: 196 wyników (w około połowie spełniających moje oczekiwania co do wizji potrzebnej fotki). SXC: No images here (poza 5 linkującymi do SXP, w tym żadna nie zadowalająca). Oczywiście temat zupełnie przypadkowy i pierwszy z brzegu, jednak nikt mi teraz nie wmówi, że darmowe fotki dorównują tym komercyjnym. Z pewnością jest też spora liczba świetnych fotek dostępnych za free, jednak w porównaniu do zapotrzebowania przez np designerów, to chyba kropla w morzu.
Gbh, tak poza skrajnościami o których pisałeś, pokaż mi proszę jakiś przykładowy świetny design prawdziwego FACHOWCA, np strony internetowej lub jakiegoś innego projektu, wykonanego całkowicie z darmowych foto sampli. Chętnie zobaczę coś takiego, może masz jakieś swoje prace w zanadrzu? Tak z czystej ciekawości.
Gbh, tak poza skrajnościami o których pisałeś, pokaż mi proszę jakiś przykładowy świetny design prawdziwego FACHOWCA, np strony internetowej lub jakiegoś innego projektu, wykonanego całkowicie z darmowych foto sampli. Chętnie zobaczę coś takiego, może masz jakieś swoje prace w zanadrzu? Tak z czystej ciekawości.