2009-02-10, 00:25:18
Z góry przepraszam, że dopiero teraz i jedynie po krótce napisze, bo czas mnie nagli. Zrobiłeś naprawdę ogromne postępy i chwała Ci za to. Jako jedna z naprawdę nielicznych osób bierzesz sobie do serca wszystkie uwagi i dodatkowo potrafisz je wykorzystać, więc chwała Ci za to po raz kolejny Naprawdę zadziwiasz mnie szybkością z jaką wszystkie porady wpadają Ci do głowy! No ale tak.. wędkarz.. cierpliwość i dążenie do celu - ot uparciuch
Więcej się wypowiem w nieco pozniejszym terminie, ale papryczki niezłe, choć trochę przesadziłeś ze światłem.. nigdy za mało, ale też nigdy za wiele, gdzieś w tych jasnych krańcach gubią się szczegóły i jeszcze jedna propozycja: podłóż gdzieś obok tego słoiczka kawałek czarnego brystolu, żeby światło sie tak napastliwie nad nim nie znęcało, będzie wyglądał bardziej "trójwymiarowo"
Pozdrawiam!
Więcej się wypowiem w nieco pozniejszym terminie, ale papryczki niezłe, choć trochę przesadziłeś ze światłem.. nigdy za mało, ale też nigdy za wiele, gdzieś w tych jasnych krańcach gubią się szczegóły i jeszcze jedna propozycja: podłóż gdzieś obok tego słoiczka kawałek czarnego brystolu, żeby światło sie tak napastliwie nad nim nie znęcało, będzie wyglądał bardziej "trójwymiarowo"
Pozdrawiam!