Zarejestrowałem się, wysłałem na próbę 10 zdjęć i właśnie usiłuję je jakoś opisać. Niestety, by dostać te 100 lub 500$, trzeba zrezygnować z opcji "autokeywording" i zrobić to samemu. Zdążyłem się już zorientować, że to dość czasochłonne i upierdliwe, więc chyba tu jest pies pogrzebany... "Zrób to sam, zmarnuj kupę czasu, a my ci zapłacimy z góry na konto ewentualnej sprzedaży, zamiast opłacić osobę, która robi to w wypadku wybrania wspomnianego autokeywording"
Edit: wybrałem autokeywording, dobrowolnie rezygnując z tej wątpliwej promocji. Poszło gładko - klik na zdjęciu, klik na save i tak w kółko
Poczekam na akceptację lub odrzucenie i zobaczę co dalej, bo mam wątpliwości, czy powinienem wpisywać i podawać jakieś serie i daty, czy można to zostawić jak jest.
Edit: wybrałem autokeywording, dobrowolnie rezygnując z tej wątpliwej promocji. Poszło gładko - klik na zdjęciu, klik na save i tak w kółko
Poczekam na akceptację lub odrzucenie i zobaczę co dalej, bo mam wątpliwości, czy powinienem wpisywać i podawać jakieś serie i daty, czy można to zostawić jak jest.