2008-12-21, 12:08:57
Gnzo dzieki za kilka slow wyjasnienia, widze, ze swoj chlop.
Nigdy nie informowalem, i nie reklamowalem forum, jako darmowego miejsca z linkami pozycjonujacymi.
Ja jedynie raz zruglaem goscia, ktory zalozyl specjalny temat po to by poinformowac/zareklamowac o jakims forum. Nie przeszkadzaja mi linki w postach odnoszace sie do zasobow innych for czy blogow (byle ktos nie robil tego natretnie!). Jestem tylko przeciwny reklamowaniu czyli tworzeniu specjalnych watkow do tego celu.
BTW: Na cyberfoto ja nie zaczalem reklamowac forum tego - jestem czysty! Poza tym Cyberfoto posiada WSZEDZIE nofollow.
PS. Przlew na paypal juz poszedl
(2008-12-21, 11:54:16)gonzo napisał(a): Że nie poinformował - no cóż, jeżeli przy rejestracji na forum byłaby informacja, że warto się rejestrować bo można sobie polinkować za free inne stronki w stopce i nagle linki dostałyby nofollow to oczywiście sam bym się wkurzył.
Nigdy nie informowalem, i nie reklamowalem forum, jako darmowego miejsca z linkami pozycjonujacymi.
(2008-12-21, 11:54:16)gonzo napisał(a): Aha, rachwal nic mi nie płacił za to co napisałem :} On też nie jest taki święty - ostro pisze o zakazie reklamy np. innych for tutaj, a na cybeftoto widzę zachwalanie stock-board.info w wątku ;];]
Ja jedynie raz zruglaem goscia, ktory zalozyl specjalny temat po to by poinformowac/zareklamowac o jakims forum. Nie przeszkadzaja mi linki w postach odnoszace sie do zasobow innych for czy blogow (byle ktos nie robil tego natretnie!). Jestem tylko przeciwny reklamowaniu czyli tworzeniu specjalnych watkow do tego celu.
BTW: Na cyberfoto ja nie zaczalem reklamowac forum tego - jestem czysty! Poza tym Cyberfoto posiada WSZEDZIE nofollow.
PS. Przlew na paypal juz poszedl