(2008-12-17, 19:53:02)rachwal napisał(a): Bez jaj Kilka reklam jest, wkomponowane tak dobrze, ze nikt po nich nie klika ... licze jeszcze, ze Google Chrome sie rozpowszechni bo tam nie ma adblocka
Wiesz, forum generalnie nie jest dobrym miejscem reklamowym - generuje co prawda duże ilości odsłon, ale przy nie koniecznie dużej liczbie UU. A stali bywalcy niezbyt często klikają w reklamy...
Żeby ZARABIAĆ z reklamy na forum, to trzeba by mieć ogromne ilości odwiedzających.
Trzymam kciuki za Chrom'a :} Ja mam adblocka w oczach - nigdy nie klikam w AdSense, ani na stronach ani w wyszukiwarce (no chyba, że akurat chcę kliknąć z jakiegoś powodu), ale to takie moje zboczenie zawodowe
A, i jeszcze jedno mi się przypomniało: udało się przecież już Rachwalowi skonstruować sposób na wynagradzanie aktywnych użytkowników - http://stock-board.info/forumowy-program...t-548.html . Może to nie jest skala o jakiej niektórzy mogliby myśleć, ale na pewno jakaś forma pośredniego wynagrodzenia. Okazuje się, że można ciekawie tę sprawę rozwiązać, w łatwy i nieuciążliwy dla nikogo sposób...