2008-12-09, 12:34:04
Mozliwe, tez sie rozejrzalem i widze, ze faktycznie juz gdzieniegdzie albo jest dostepny, albo mozna zamowic, ale nie maja w magazynie. Jeszcze gdzie indziej: styczen/luty. Ciekawe roznice. Ja mam 100% zaufanie do tej "mojej" firmy. Sa moze nie zawsze najtansi, ale rozmaite proby tanszych zakupow roznie sie konczyly i wracalem zawsze do Brennera. Dla tego tylko ich informacja sie kierowalem z ta dostepnoscia 5D II. Swoja droga ciekawe czemu u nich dopiero styczen/luty?
Kiedys pytalem dla czego jeden model Canona maja drozszy niz gdzie indziej (u konkurencji byl z kolei troche dziwnie tani). Odpowiedzieli tylko, ze maja sprzet wylacznie od Canon Deutschland.
Na marginesie mowiac, na tym tanszym od konkurencji bardzo sie oszukalem, skonczylo sie zwrotem i kupnem u Brennera. Jak sie pozniej dowiedzialem konkurencja "czerpie" czasem z innych zrodel.
Troche obok tematu, ale moze komus takie doswiadczenie tez sie przyda.
Kiedys pytalem dla czego jeden model Canona maja drozszy niz gdzie indziej (u konkurencji byl z kolei troche dziwnie tani). Odpowiedzieli tylko, ze maja sprzet wylacznie od Canon Deutschland.
Na marginesie mowiac, na tym tanszym od konkurencji bardzo sie oszukalem, skonczylo sie zwrotem i kupnem u Brennera. Jak sie pozniej dowiedzialem konkurencja "czerpie" czasem z innych zrodel.
Troche obok tematu, ale moze komus takie doswiadczenie tez sie przyda.