2008-11-12, 20:20:04
Z canona się kiedyś wyleczyłem, teraz siedzę w systemie nikona i nie robię D50 tylko od lutego br D300. Ponowna przesiadka zbyt droga (4 szkła pod nikona). Co do fotek ludzi jeszcze w tym misiącu starutje z kilkoma projektami (fryzjer, kosmetyczka, dendysta). Wszystko w zasadzie dogadane i modelka i i wymienieni zawodowcy więc zobaczymy. Od przyszłego roku już postanowiłem, że biorę ostro w obroty modelki i w plener. Ale wracjąc do kulinarnych klimatów, lubię focić żarełko i już. Pewnie masz racje, że sprzęt nie teges ale nad tym też popracuje w przyszłości.
A co do urażania - cięzko mnie obrazić zwłaszcza w temacie fotografii bo wiem ile umiem, uważam że tak było by prościej i jaśniej dla obu stron a nie silenie się na kurtuazję i uprzejmości. Po co, przecież to czysty biznes, jesteś słaby to spadaj mamy lepszych, a tak człowiek się zastanawia kurcze gdzie ten artefakt np i szukasz go godzinami psując oczy blee.
A co do urażania - cięzko mnie obrazić zwłaszcza w temacie fotografii bo wiem ile umiem, uważam że tak było by prościej i jaśniej dla obu stron a nie silenie się na kurtuazję i uprzejmości. Po co, przecież to czysty biznes, jesteś słaby to spadaj mamy lepszych, a tak człowiek się zastanawia kurcze gdzie ten artefakt np i szukasz go godzinami psując oczy blee.