2008-10-24, 22:12:09
ok, dzieki za wszystkie komentarze
Zle sie wyrazilem. Chodzilo mi o to, ze zdjecia zostaly odrzucone. Do samych serwisow mnie chyba przyjeli (tzn do Shutterstock tak, na IS chyba nie). Heh
Rozumiem, ze fotografia stockowa to w szczególnosci zdjecia na bialym tle, ale myslalem, ze niektore zdjecia sytuacyjne tez przejdą.
No cóż, pozostaje mi tylko spróbowania swoich sil w zdjeciach w sztucznym oswietleniu.
Jeszcze raz dzieki
Pozdrawiam,
Adam
(2008-10-24, 10:26:46)pershing napisał(a): Tylko 6, 7, 9 mają szanse. Zrób coś na białym tle, i ludzi. A tak wogóle napisałeś że odpadłeś z 3/4 agencji, czegoś nie rozumiem. Próby masz w Shutterstock i IS, natomiast w Dreamstime i fotolii rejestrujesz się i jesteś.
Zle sie wyrazilem. Chodzilo mi o to, ze zdjecia zostaly odrzucone. Do samych serwisow mnie chyba przyjeli (tzn do Shutterstock tak, na IS chyba nie). Heh
Rozumiem, ze fotografia stockowa to w szczególnosci zdjecia na bialym tle, ale myslalem, ze niektore zdjecia sytuacyjne tez przejdą.
No cóż, pozostaje mi tylko spróbowania swoich sil w zdjeciach w sztucznym oswietleniu.
Jeszcze raz dzieki
Pozdrawiam,
Adam