(2025-04-03, 15:06:28)macherstudio napisał(a): Adoby zaczyna mnie irytować, jeśli chodzi o proces oceny materiałów. Dla przykładu jedna seria np. 10 ujęć, w wyniku oceny 7 zdjęć z jednej sesji zostaje przyjętych, ale 3 zostają odrzucone, ale nie jako podobne względem tych przyjętych (tutaj bym nie miał pretensji), tylko z uwagi na "Problem z jakością". Jakieś Wasze wytłumaczenie tego zjawiska?
Problem z jakością
Dziękujemy za możliwość oceny Twojego obrazu. Niestety nie spełnia on naszych wymagań. Z tego względu nie możemy przyjąć tej pracy do naszej kolekcji. Na jakość techniczną obrazów wpływają zazwyczaj problemy z naświetleniem, zbyt słaba ostrość, nadmiar filtrów, artefaktów lub szumu.
Czasem się coś źle załaduje i po powiększeniu fota jest popsuta. Może tak trafiło na Twoje ? Wystarczy jeszcze raz przesłać i gra.
Ja tak miałem kilka razy, jak duże panoramy wysyłałem, na maksymalnych rozmiarach.
(2025-04-03, 15:33:10)simpson33 napisał(a): A jak tam Wasza sprzedaż na przestrzeni ostatnich 2 lat. Czujecie oddech AI na plecach?
niestety ... ale AI już oddycha moimi płucami ...