2022-12-22, 09:06:02
(2022-12-17, 13:43:23)Lancan napisał(a): To mój pierwszy post tutaj, witam wszystkichJuż od kilku tygodni nie mogę dodać nic nowego na 123. Pisałem do nich i również odpisali (po kilku dniach), że mają jakiś błąd, przekazali sprawę do swoich specjalistów itd. Tygodnie mijają i nic się nie zmienia. Teraz już nawet przestali mi odpisywać na prośby o pomoc. Przy takim traktowaniu ludzi, z których pracy żyją to raczej niech sobie sami robią fotki.
Niedawno zarejestrowałem się do 123RF. Dotychczas sprzedawałem tylko na Adobe, a tam nie mam możliwości dodawania zdjęć typu "publikacyjne", stąd pomysł odpalenia innego banku zdjęć. Ale szybko wyniknął problem: część zdjęć nie przechodzi weryfikacji, tygodniami zalegają w tym zawieszeniu. Pisałem do supportu, odpisali uprzejmie o przekazaniu problemu dalej, po czym po pewnym czasie wszystkie fotografie zostały odrzucone. W tym i takie wzięte z pocałowaniem ręki przez Adobe. Czy ktoś z szanownych użytkowników tego forum spotkał się z podobnym problemem? A może winny jest niewłaściwy opis czy coś innego?