2022-02-17, 11:30:37
a ostatnio z racji braku zajęcia zacząłem bardziej się zastanawiać nad tym co tworzę.... dodatkowo przeczytałem gdzieś artykuł o popycie, zastanowiłem się co się teraz dzieje na świecie... nie chciało mi się rozstawiać studia, nie chciało mi się iść na rower z aparatem to zacząłem kombinować ze zdjęciami, które już mam w portfolio i łączyć je ze sobą... i dla przykładu podrzucam dwa zdjęcia, które wcale nie są ani genialne, ani jakościowe, ale ... od samego początku schodzą regularnie zarówno na Shutterstock jak i na AS.
W dobie rosnących cen, akzyza za alkohol zapewne w wielu krajach od nowego roku poszła do góry... I takie trochę "wstrzelenie się" w trend? Pojedyncze zdjęcia nie sprzedawały się wcale lub słabo, połączone idą dobrze. : Może są tu jacyś początkujący albo np. starzy wyjadacze, którzy nie mają już weny siły ani ochoty na cykanie to wrzucam jako inspirację i ewentualne zachęcenie do podejcia do tematu od innej strony
W dobie rosnących cen, akzyza za alkohol zapewne w wielu krajach od nowego roku poszła do góry... I takie trochę "wstrzelenie się" w trend? Pojedyncze zdjęcia nie sprzedawały się wcale lub słabo, połączone idą dobrze. : Może są tu jacyś początkujący albo np. starzy wyjadacze, którzy nie mają już weny siły ani ochoty na cykanie to wrzucam jako inspirację i ewentualne zachęcenie do podejcia do tematu od innej strony