2022-02-17, 11:20:16
(2022-02-17, 10:30:05)laszlo111 napisał(a): Ja głównie robię właśnie górskie wschody, lasy itp i specjalnego wzięcia to nie ma. Najlepiej idą foty kawałków drewna, którem mam koło szopy.
To ja tak mam ze zdjęciami, początki to były właśnie "testowe", a wrzucę teksturę drewna, a wrzucę teksturę asfaltu i jak się zaczęło rozkręcać... chciałem nieco podnieść poziom portfolio i wrzucać coś bardziej ambitnego, i cokolwiek nie inwestowałem w serduszka walntynkowe w szparagi foodowe to i tak TOP5 zdjęć mam tekstury : Zniechęcili mnie to rozwijania się w zakresie fotografii stockowej, bo i tak kupowali tylko zdjęcia z zerowym nakładem wysiłkowym, a te wysiłkowe wisiały nietknięte. : no ale nie oszukujmy się, portfolio mam bardziej miszmasz, sporo niczego, jakichś "eksperymentów" i tylko niektóre tematy mam takie które "zaskoczyły", trochę ślubniaków, kilka podróżniczych, kilka gniazdek elektrycznych a tak poza tym teekstury Jedni w ciągu dnia zrobią 10-20 zdjęć wysokiej jakości doinwestowanych, pięknie poukładanych i generalnie estetycznych, a ja pójdę na rower z aparatem na szyi i przywiozę z wycieczki 100 tekstur bez inwestycji