2022-02-16, 22:22:05
(2022-02-16, 20:01:09)szakalikus napisał(a): Piękna puenta! Z ust mych wyjęta! Poza tym dzięki za odpowiedź, to właśnie chciałem wiedzieć. Wkurza mnie to, że odświeżam sobie DeepMeta, widzę po download count, że jak normalnie mam kilka DLi dziennie, a sprzedałem danego dnia nieco więcej (kilkanaście, czyli pewnie w okolicy dolara in total ), chcę z ciekawości zobaczyć co jak i za ile to muszę czekać do 20.stego następnego miesiąca Bez sensu
żałuję teraz, że nie działałem na IS wcześniej, mogłem o tego Bana powalczyć i uploadować, a olałem. Teraz zwiększyłem portfolio z 500 do 1500 i widzę, że jest progress... a na Shutterstock mam 18k :dyby to wszystko wisiało na IS i było mniej lub bardziej wypozycjonowane to pewnie by teraz lepiej kapało niż na Shutterstock w dobie upadku shutterka, no ale mądry polak po szkodzie
I tak by nie pomogło. Ja mam tam 47k zdjęć i 3k filmów. I co z tego jak widzę sprzedaż 50 filmów każdy po $0,4.
A raport sprzedaży zdjęć "Items: 3039, Gross royalty: $4.30920" dobija mnie na maksa ile to jest RPD $0,0014?
Nie widzę przyszłości w tym interesie w ogóle jakkolwiek bym nie zaklinał rzeczywistości. Shutter kiedyś był liderem teraz ma 26% tego co ma Adobe. Masakra co się dzieje z tym całym biznesem.