2022-02-16, 22:22:05
(2022-02-16, 20:01:09)szakalikus napisał(a): Piękna puenta!Z ust mych wyjęta!
Poza tym dzięki za odpowiedź, to właśnie chciałem wiedzieć. Wkurza mnie to, że odświeżam sobie DeepMeta, widzę po download count, że jak normalnie mam kilka DLi dziennie, a sprzedałem danego dnia nieco więcej (kilkanaście, czyli pewnie w okolicy dolara in total
![]()
), chcę z ciekawości zobaczyć co jak i za ile to muszę czekać do 20.stego następnego miesiąca
Bez sensu
żałuję teraz, że nie działałem na IS wcześniej, mogłem o tego Bana powalczyć i uploadować, a olałem. Teraz zwiększyłem portfolio z 500 do 1500 i widzę, że jest progress... a na Shutterstock mam 18k :dyby to wszystko wisiało na IS i było mniej lub bardziej wypozycjonowane to pewnie by teraz lepiej kapało niż na Shutterstock w dobie upadku shutterka, no ale mądry polak po szkodzie
I tak by nie pomogło. Ja mam tam 47k zdjęć i 3k filmów. I co z tego jak widzę sprzedaż 50 filmów każdy po $0,4.
A raport sprzedaży zdjęć "Items: 3039, Gross royalty: $4.30920" dobija mnie na maksa ile to jest RPD $0,0014?
Nie widzę przyszłości w tym interesie w ogóle jakkolwiek bym nie zaklinał rzeczywistości. Shutter kiedyś był liderem teraz ma 26% tego co ma Adobe. Masakra co się dzieje z tym całym biznesem.