2021-12-04, 17:34:28
1. "Trochę nie kumam tego kiszenia kasy w banku zdjęć i czekanie na dobry kurs."
2. "Bo chyba lepiej tak wykombinować aby kasa z banku zdjęć weszła na PayPala jak jest dolar nisko, aby zapłacić potem od tego mały podatek, a dopiero jak kurs jest wysoki wypłacać kasę z paypala na konto w Polsce."
No tak pięknego samo zaprzeczenia w życiu nie słyszałem serio!
1. Właśnie kiszenie na stocku służy temu aby wyczekać na lepszy (niższy kurs)
2. Bo chyba lepiej tak wykombinować aby kasa z banku zdjęć weszła na PayPala jak jest dolar nisko
-tak masz rację tak właśnie robię (kiszę) aby na PP wpłynęły po niskim kursie a z PP wypływają przewalutowane po wysokim! Ja opodatkowuję wpływ na PP.
Aby wykombinować trzeba "zakisić" tak kumam
2. "Bo chyba lepiej tak wykombinować aby kasa z banku zdjęć weszła na PayPala jak jest dolar nisko, aby zapłacić potem od tego mały podatek, a dopiero jak kurs jest wysoki wypłacać kasę z paypala na konto w Polsce."
No tak pięknego samo zaprzeczenia w życiu nie słyszałem serio!
1. Właśnie kiszenie na stocku służy temu aby wyczekać na lepszy (niższy kurs)
2. Bo chyba lepiej tak wykombinować aby kasa z banku zdjęć weszła na PayPala jak jest dolar nisko
-tak masz rację tak właśnie robię (kiszę) aby na PP wpłynęły po niskim kursie a z PP wypływają przewalutowane po wysokim! Ja opodatkowuję wpływ na PP.
Aby wykombinować trzeba "zakisić" tak kumam