2018-12-05, 17:28:26
" kilkudniowy wyjazd w te wakacje"
1. 4 dni
2. 3 noclegi (polecam booking.com) hotele 120+140+150=410 pln
3. ok 800km X 9l/100 km (LPG)=160 pln
4. Osoby 2+1
5. Łódź- "ściana wschodnia"-Łódź
6. Wyjazd rozpisany w GPS-ach samochodowych i nożnych
7. 2 obiady 100 pln (to nie skąpstwo tylko brak możliwości
8. Śniadania i kolacje w restauracjach Żabka i Biedronka (130pln?)
Z grubsza koszt podstawowy to 800 pln, oczywiście były lody, bilety na wieże różnorakie itp
Co mnie zachęciło do podliczeń? Hotel pod Lublinem miał bardzo ciekawe otoczenie- spłacił się w 2 miesiące.
I ... 25 $ na Bigstocku (!!!) czyli połowa paliwa i wtedy zacząłem podliczać. (Mam nadzieję, że na Bigstocku nie ma za często "cofek" kasy - zostały mi 2 dni do "uprawomocnienia się zakupu)
Tekst ten nie ma na celu:
1. Chwalenia się (bo nie ma czym, wielu z Was uzna taki wypad za krańcową żenadę) byłem już straszony banem na naszym forum jak napisałem, że konkretnego dnia nie sprzedałem ani jednej fotki na Shutterze a na innych coś tam sprzedałem-więc ten punkt to taka forma usprawiedliwienia się ze strachu
Ten tekst ma na celu:
1. Przekonanie mojej żony, że takie wypady mają wiele zalet
2. Że możliwe jest choćby częściowe samofinansowanie takich wycieczek
3. Że warto czasami ruszyć 4 litery
Portfolio: Shutter i Bigstock po 1100 Adobe 920 reszta jeszcze mniej.
Pierwsze fotki wrzuciłem w listopadzie ubiegłego roku czyli rok temu.
Wrzucam 2 max 3 fotki z tematu. Jak temat zassie to wracam do katalogu i obrabiam następną partię. Jeśli nic z tych pilotażowych się nie sprzeda nie wracam do tematu.
Uff to już koniec
A może jak już tak się "obnażyłem" to focę od 100 lat. Jak tylko odprowadziłem fotka do przedszkola to chwytałem moją Smienę 8m i szedłem w plener
1. 4 dni
2. 3 noclegi (polecam booking.com) hotele 120+140+150=410 pln
3. ok 800km X 9l/100 km (LPG)=160 pln
4. Osoby 2+1
5. Łódź- "ściana wschodnia"-Łódź
6. Wyjazd rozpisany w GPS-ach samochodowych i nożnych
7. 2 obiady 100 pln (to nie skąpstwo tylko brak możliwości
8. Śniadania i kolacje w restauracjach Żabka i Biedronka (130pln?)
Z grubsza koszt podstawowy to 800 pln, oczywiście były lody, bilety na wieże różnorakie itp
Co mnie zachęciło do podliczeń? Hotel pod Lublinem miał bardzo ciekawe otoczenie- spłacił się w 2 miesiące.
I ... 25 $ na Bigstocku (!!!) czyli połowa paliwa i wtedy zacząłem podliczać. (Mam nadzieję, że na Bigstocku nie ma za często "cofek" kasy - zostały mi 2 dni do "uprawomocnienia się zakupu)
Tekst ten nie ma na celu:
1. Chwalenia się (bo nie ma czym, wielu z Was uzna taki wypad za krańcową żenadę) byłem już straszony banem na naszym forum jak napisałem, że konkretnego dnia nie sprzedałem ani jednej fotki na Shutterze a na innych coś tam sprzedałem-więc ten punkt to taka forma usprawiedliwienia się ze strachu
Ten tekst ma na celu:
1. Przekonanie mojej żony, że takie wypady mają wiele zalet
2. Że możliwe jest choćby częściowe samofinansowanie takich wycieczek
3. Że warto czasami ruszyć 4 litery
Portfolio: Shutter i Bigstock po 1100 Adobe 920 reszta jeszcze mniej.
Pierwsze fotki wrzuciłem w listopadzie ubiegłego roku czyli rok temu.
Wrzucam 2 max 3 fotki z tematu. Jak temat zassie to wracam do katalogu i obrabiam następną partię. Jeśli nic z tych pilotażowych się nie sprzeda nie wracam do tematu.
Uff to już koniec
A może jak już tak się "obnażyłem" to focę od 100 lat. Jak tylko odprowadziłem fotka do przedszkola to chwytałem moją Smienę 8m i szedłem w plener