2018-09-18, 07:25:54
(2018-09-17, 23:29:02)StaryNovy napisał(a):
No dobraPoczułem się zaproszony
1. Nie jesteś zagrożeniem dla najstarszych wyjadaczy stockowych.
2. Nie jesteś zagrożeniem dla nikogo.
3. Jesteś tak jak my wszyscy sprzedający swoje fotki paliwem napędzającym pewien biznes: ktoś potrzebuje foty norweskiego fiordu-ty ją wstawiłeś na Shutterstocka - on je sprzedał-potrzebujący za nią zapłacił-Ty dostałeś swoje 25 centów.
4. Fajna jest Twoja radość i satysfakcja i póki nie uzależnisz swojej zapłaty za czynsz od ilości sprzedanych fot jest OK.
5. Napiszę brutalnie: punkt widzenia kogokolwiek czy z tego forum czy zawodowych krytyków nie powinien mieć dla Ciebie żadnego znaczenia!!! Jak mawia mój przyjaciel Węgier dobry towar to towar sprzedany i radzę Ci przyjmij tę maksymęFantastyczne foty, których nikt nie chce są nic nie warte
Gnioty, które są potrzebne w setkach lub tysiącach sztuk grafikom i agencjom reklamowym na całym świecie to jest to
I jak chcesz mieć prawdziwą frajdę sprawdzaj co jakiś czas: aktualnie Twoje zdjęcia zostały zauważone wśród 230 000 000 innych fotek
Myślę, że szkoda Twojego czasu na szukanie potwierdzeń na jakichkolwiek forach, sprawia Ci to frajdę? To rób to i ... powodzenia
Amen