2018-09-07, 13:15:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-09-07, 13:18:16 {2} przez yuma2.)
Tak, musisz wejsc na strone Adobe Creative Cloud - to jest w formie desktopowej aplikacji do sciagniecia, jesli nie masz tam konta a zakladam ze nie skoro korzystasz z pudelka, zakladasz konto w Adobe CC gdy zapytaja o kod to go wklepiesz i od tego tego momentu bedziesz mogl sciagnac wszystkie apki (programy) z tego planu czyli o ile pamietam LR- CC, LR-Classic,PS , Behance,Bridge CC, Xd CC, Spark i PF, ( nie jestem pewien czy wszystkie sie lapia na ten plan bo ja juz mialem wykupione niektore) . Gdy spyta o dane z karty to dasz POMIN lub Remind Me Later jesli nie chcesz by automatycznie pobieralo kase po zakonczeniu darmowego okresu.
Gdybys mial jakies problemy, to po zarejestrowaniu w Adobe CC dostepny jest "chat live" w jezyku angielskim gdzie technik moze wejsc na Twojego kompa i Ci wszystko ogarnac
Nie wiem kiedy musisz wykorzystac ten kod ale raczej nie "juz" jesli chcesz poczekac
AAAAAA Twoj login z FT-Adobe Stock byc moze zadzialac jak bedziesz sie logowac do Adobe Creative Cloud, tzn dziala w druga strone na pewno.
Gdybys mial jakies problemy, to po zarejestrowaniu w Adobe CC dostepny jest "chat live" w jezyku angielskim gdzie technik moze wejsc na Twojego kompa i Ci wszystko ogarnac
Nie wiem kiedy musisz wykorzystac ten kod ale raczej nie "juz" jesli chcesz poczekac
AAAAAA Twoj login z FT-Adobe Stock byc moze zadzialac jak bedziesz sie logowac do Adobe Creative Cloud, tzn dziala w druga strone na pewno.