Liczba postów: 1 396
Liczba wątków: 18
Reputacja:
19
Miejscowość: Warszawa
2017-02-14, 17:15:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-02-14, 17:17:23 {2} przez fotorince.)
Jasne spyman dzięki.
Jedna rzecz mnie zastanawia....mówisz że płacisz 9,99$ miesięcznie.
Na stronie adobe ten pakiet dla fotografów kosztuje 12,29 euro....to jednak jest różnica bo nie dość że drożej to jeszcze euro stoi lepiej niż dolar...ktoś wie dlaczego tak?;>
Edit: 19,99 ale też euro jest dla firm i to bez vatu a cena 12,29 dla klientów indywidualnych jest już z vat-em.
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 3
Reputacja:
15
Tak, jest dokładnie jak napisałeś;
9,99 dla firm i 12,29 dla indywidualnych.
W tym miesiącu mi potracili 42 złote.
Reputacja:
19
A nie wie ktoś jak to jest z płatnością?
Chodzi mi o to czy przypominają się co miesiąc np na maila że trzeba zapłacić czy muszę samemu o tym pamiętać?;>
Reputacja:
19
Problem w tym że ze mnie nie mają fizycznej możliwości ściagnięcia, nie będę Wam tlumaczył co i jak bo to za dużo pisania ale nie dadzą rady i już;]
Dlatego pytam czy sami się przypominają czy nie? Bo ja nigdy o rachunkach nie pamiętam jesli jakieś firmy same się nie przypominają.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Miejscowość: Lublin
Warto pamiętać o tym, że umowa z Adobe jest na cały rok - płaci się co miesiąc, ale nie można jej rozwiązać wcześniej - na dwa tygodnie przed kolejnym rokiem dopiero. Jest też opcja, żeby zapłacić raz za cały rok - cena jest wtedy taka sama, jak rozbita na 12 miesięcy. Przynajmniej tak jest przy pełnym pakiecie CC (z InDesignem, Illustratorem itd.).
Reputacja:
19
Ale odpowiedzi na moje pytanie wciąż nie ma;]
Nic, zaczekam i zobaczę bo widzę innej mozliwości dowiedzenia się nie ma.