Mama pytanie, czy przez Depp meta można przesłać zdjęcie w kategorii editorial, jakoś nie znalazłem miejsca do "odhaczania" takiej opcji, wpisałem jedynie: "editorial" jako kolejne słowo kluczowe. Czy to wystarczy, czy pozostaje mi uploud przez stronę istoka?
2015-06-18, 15:16:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-06-18, 15:25:34 {2} przez RedMoon.)
Tak, można. Zaznaczasz ptaszka (jak w załączniku), wybierasz kraj i opisujesz wg wzoru. Datę wczytuje automatycznie z exifa i trzeba mieć oryginalnego exifa, bo inaczej będą odrzucać.
2015-08-27, 10:57:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-08-27, 11:41:01 {2} przez RedMoon.)
Pewnie tak. Podejrzewam, że trzeba tylko w zakładce "options ---> main options..." się po prostu przelogować na inne konto, podając ten drugi username i hasło i zresetować program.
Ale mogę się mylić, tu już w sumie były jakieś inne rozwiązania na ten temat:
Jeżeli ktoś z jakiegoś powodu nie mógł używać DeepMeta (np. użytkownicy linuksa, jak ja) to mam dla was dobrą wiadomość, pojawiło się narzędzie online i działa wyśmienicie, oczywiście za darmo, polecam: