Liczba postów: 653
Liczba wątków: 39
Reputacja:
12
Ja od 8 lat trzymam korone na Istocku. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że mają gdzieś swoich kontrybutorów. Od 4 lat każda zmiana, która miała tam miejsce była wymierzona w portfel kontrybutorów. W ciągu tych czterech lat moja sprzedaż spadła o około 80% i na nic się zdało regularne wrzucanie materiału. Wystarczy wejść na forum Istocka w wątek zarobków, żeby zobaczyć jak beznadziejna jest tam sytuacja. Daje sobie czas jeszcze ten rok i zrzucam koronę, chyba że sytuacja będzie wyglądała tak tragicznie jak w styczniu to zrobię to zdecydowanie szybciej.
Liczba postów: 2 078
Liczba wątków: 24
Reputacja:
39
Miejscowość: Szczecin
TaWhy, co to znaczy "trzymać koronę"? Spadek 80% w ilości dl, czy wartości sprzedaży w porównaniu do 2012?
Liczba postów: 2 078
Liczba wątków: 24
Reputacja:
39
Miejscowość: Szczecin
Fotek - dzięki za wyjaśnienie.
Liczba postów: 175
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Miejscowość: Świdnik / Limburg
Wg mnie "utrata korony" to zrezygnowanie z wygodnego, rutynowego "tronu", zakasanie rękawów i wzięcie się do roboty! ;-P
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 39
Reputacja:
12
80% oczywiście od zarobków, pobrania nie mają wiekszego znaczenia dla mnie. Problemem nie są te 20% bo to wciąż bardzo dobre pieniądze, problemem dla mnie jest to, że od 4 lat każdy miesiąc jest gorszy od poprzedniego (patrząc na lata). Na pewno wolał bym zdywersyfikować moje przychody niż być uzależnionym od jednej firmy , która martwi się tylko o swoich akcjonariuszy, a zapomniała o kontrybutorach.