Przywitaj się na forum!
(2008-09-29, 21:53:15)pershing napisał(a): Witaj i nie przejmuj się, każdy z nas zaczynał i nie było łatwo, zresztą nadal nie jest. Co do fotek dzikiej przyrody to sprzedają się i to bardzo dobrze zwłaszcza na IS, tylko muszą być baaaardzo dobreIcon_lol. Jeśli masz dość cierpliwości, samozaparcia, czasu, pomysłowości, i doświadczenia w podglądaniu zwierząt to będzie łatwiej niż myślisz. Ja sobie co dzień obiecuje, że pójdę o świcie do lasu i "upoluję" zwierza. Kończy się tak, że jak mam wolne to ze wstawaniem o świcie słabo u mnie i  znowu foce pomidory na białym tle bo to można od południa do wieczoraIcon_cheesygrin

Witam, dopiero zaczynam, wiec prosze o wyrozumiałość, jeśli pytanie będzie naiwne - czy IS to http://www.istockphoto.com/ ??? Smile
Odpowiedz
(2015-11-27, 06:09:45)Maciek napisał(a): Witam, dopiero zaczynam, wiec prosze o wyrozumiałość, jeśli pytanie będzie naiwne - czy IS to http://www.istockphoto.com/ ??? Smile
tak to istockphoto
Odpowiedz
Witajcie. Nie wiem od czego zacząć. Na stokach jestem już od dawna ale raczej nieszczególnie aktywnaSmile Teraz sytuacja trochę mnie przycisnęła i postanowiła coś w tym temacie mocniej podziałać. Na forum na razie czytam...
Odpowiedz
Witamy Smile
Odpowiedz
(2015-12-22, 16:12:12)MilenaKarolina napisał(a): Witajcie. Nie wiem od czego zacząć. Na stokach jestem już od dawna ale raczej nieszczególnie aktywnaSmile Teraz sytuacja trochę mnie przycisnęła i postanowiła coś w tym temacie mocniej podziałać. Na forum na razie czytam...

Tylko żebyś nie obudziła się za późno. Bo stoki zaczynają się generalnie kończyć Icon_wink

Witaj na forum Smile
Odpowiedz
(2015-12-22, 16:12:12)MilenaKarolina napisał(a): Witajcie. Nie wiem od czego zacząć. Na stokach jestem już od dawna ale raczej nieszczególnie aktywnaSmile Teraz sytuacja trochę mnie przycisnęła i postanowiła coś w tym temacie mocniej podziałać. Na forum na razie czytam...

Witamy... I czytać forum jak najbardziej ale nie wszystko brać na serio... a i tak stocki się kończą jak mówi tu nasz wieloletni forumowicz SmileSmileSmile
Odpowiedz
Dzień dobry, cześć i czołem Smile

Głównie przez ostatnie lata działałem na iStockphoto (jako videographer to exclussive), teraz otwarłem Fotolię oraz DreamsTime, zbieram się do Shutterstocka oraz Depositphotos.

Zatem jeśli chodzi o IS:
https://www.istockphoto.com/pl/en/profile/filmestria

Zapraszam do wzajemnej współpracy i wspierania się, zwłaszcza jeśli ktoś jest tutaj z Krakowa lub okolic...
Odpowiedz
Witam. Od dawna podczytuje to forum i jak juz znalazlam watek powitalny to chcialam sie przywitac Icon_wink
Trafilam tu przypadkiem trzy lata temu. Wowczas dopiero zaczynalam przygode z fotografia. Przegladajac to forum marzylam by sie kiedys dostac do banku zdjec. W tej chwili jestem w 5 bankach i dalej szlifuje warsztat. Milo jest mi dolaczyc do wspanialego grona Stock Board Smile
Odpowiedz
Nie obudziłam się późno, bo na stokach działam jakieś 7 lat tylko bardzo po macoszemu je traktowałamSmile Szkoda,że tu trafiłam dopiero terazSmileMoże bardziej bym się mobilizowała.
Odpowiedz
stoki się kończą ... nie warto sobie nimi głowy zawracać Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości