Liczba postów: 3 798
Liczba wątków: 21
Reputacja:
38
Miejscowość: Gdynia
Ludki, piszcie do nich $ przekroczył 4PLN a dalej czekamy na odpowiedź. dla mnie to już jest jawna kpina.
Zastanawiam się w jaki sposób i gdzie to upublicznić, żeby się Adobe czkawką to odbijać zaczęło.
Macie jakieś pomysły ?
Reputacja:
1
Miejscowość: Reading uk
Może ktoś ma jakiegoś znajomego pismaka w internetowych wydawnictwach który by mógł i chciał jakiś artykuł napisać na ten temat wtedy mozna by go na fejsie trochę rozdmuchać.
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Miejscowość: Bydgoszcz
Powoli to wygląda na kpinę. Szkoda że nie mogą napisać np. 25 listopada damy odpowiedź czy coś w ten deseń. Jeśli coś działają to pewnie mają jakąś wiedzę.
Liczba postów: 1 628
Liczba wątków: 16
Reputacja:
15
Miejscowość: Gdańsk
Napisane i wysłane. Z nieoficjalnych źródeł wiem, że planują podnieść cenę kredytu ale tylko tym którzy do nich pisali...
Liczba postów: 212
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Miejscowość: Węgorzewo
"Drodzy Państwo, od zadanego przeze mnie pytania minęło już ponad miesiąc czasu. W dalszym ciągu nie doczekałem się zmiany istniejącego stanu rzeczy. Główną walutą banku zdjęć jest dolar amerykański. W chwili obecnej wartość dolara przekroczyła 4 PLN. Państwo w dalszym ciągu przeliczacie zarobione przez nas kredyty wg starego przelicznika 1 kredyt = 3 PLN. Przecież zdajecie sobie Państwo sprawę z tego, jak krzywdzący jest to przelicznik dla dostawców z Polski. Cieszy mnie Państwa troska o to, byśmy nie musieli ponosić kosztów związanych z przewalutowaniem zarobionych pieniędzy, jednak zapewniam Państwa, że Paypal zapewnia dużo bardziej korzystny przelicznik dolara. Rosyjska wersja strony aż taką troską o swoich dostawców się nie wykazała, dzięki czemu dostają wypłatę w dolarach. Czym zasłużyliśmy na ten specjalny status? Każdy dzień zwłoki z Państwa strony, przynosi nam straty."
Poszło...
Liczba postów: 212
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Miejscowość: Węgorzewo
Tym razem szybka odpowiedź:
"Szanowny Panie Mariuszu,
w tym temacie nie ma zbędnej zwłoki. Zwłaszcza nam zależy, abyście Państwo byli zadowoleni ze współpracy z nami. Ale na pewno też Pan wie, że taki temat wymaga przygotowania, konsultacji i wieloetapowej akceptacji.
Natomiast cały ten wątek jest dużo bliżej rozwiązania niźli jeszcze kilka tygodni temu, więc jeszcze raz Pana prosimy o cierpliwość, a ze swojej strony zapewniamy, że dopilnujemy, aby - tak jak dotąd - ten temat był traktowany priorytetowo."
Liczba postów: 485
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Kraków
Może wystarczy na razie tego naciskania...? Wiedzą o co nam chodzi i zdaje się, że działają w tej sprawie. Wg mnie to może trochę potrwać. Uważam, że trzeba trzymać za słowo, ale nie ma sensu się zbytnio naprzykrzać.