Liczba postów: 264
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Bydgoszcz
Pewnie portkami nie trzęsie bo i nie o to chodzi. Zmienili walutę za zakupy powinni zmienić za zapłatę. Myślę, że całkiem możliwe, że zmienią to na naszą korzyść bo jak sam piszesz wielkich strat nie będą mieć a tak po prostu powinno być. Coś mi się wydaje, że mega wielkie poruszenie ogólnoeuropejskie mogłoby dla nas przynieść więcej szkody niż pożytku..
A tak w ogóle, jeśli ktoś ma dojścia do jakiś portali fotograficznych albo czasopism, to mogłoby to dać całkiem fajny efekt gdyby dostali oficjale zapytanie w tej kwestii..
Liczba postów: 3 798
Liczba wątków: 21
Reputacja:
38
Miejscowość: Gdynia
odpisali przecież zdawkowo, że przekazali dalej. teraz trzeba troszkę poczekać i za chwilę znów się po dopominać.
Reputacja:
0
jak uważacie przeliczać kredyty na zł czy czekać?
Liczba postów: 3 798
Liczba wątków: 21
Reputacja:
38
Miejscowość: Gdynia
Dziś puściłem takie coś:
"Szanowni Państwo,
dziękuję, za odpowiedź ... szkoda tylko, że nic z niej nie wynika, poza tym, że sprawa jest przekazana "dalej" Co to oznacza ? Biegnie kolejny miesiąc naszych realnych strat finansowych. Czy ta sprawa przerasta Adobe ? Może bezpośrednie e-malie od zainteresowanych do właściwej osoby w Adobe przyspieszą sprawę ? Proszę o podanie nam kontaktu, do osób odpowiedzialnych za ten niefortunny przelicznik 1C=3PLN. "
Wysłałem to za pośrednictwem poczty wewnętrznej i uzupełniłem wpis na FB.
Może już czas przypomnieć się w naszej sprawie ?
Reputacja:
0
Miejscowość: Bydgoszcz
Powoli wygląda to na olewanie.. Ile można czekać? mogli by podać chociaż informację typu decyzja zostanie podjęta za 3 dni czy coś w ten deseń.