2015-05-02, 12:29:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-05-02, 12:38:33 {2} przez PanPiotr.)
Dostałem się za pierwszym razem. Po 24 godzinach od wrzucenia zdjęć otrzymałem e-maila Approved. Miłe zaskoczenie. To nie prawda, że się czeka tygodniami na weryfikację. I wcale nie jest tak trudno, zdjęcia nie były jakoś bardzo wybitne. W załączniku fotki, które wysłałem.
(2015-05-02, 12:29:33)PanPiotr napisał(a): Dostałem się za pierwszym razem..... I wcale nie jest tak trudno...
Nie chciałbym Ci podcinać skrzydeł ale w tej chwili IS tak zaniżył wymagania co do zdjęć że chyba moja 8 letnia bratanica by się tam dostała za pierwszym razem
to chyba powinno byc w watku o stocku Mostphotos
Czekanie na zdjecia do akceptacji, a czekanie na ropatrzenie i przyjecie do stocku to dwa rozne czasy.
Ja aktualnie czekam okolo 7-10 dni, edytoriale max 24h.
Yuma 2 pisze, że na akceptacje edytoriali czeka ok 24 h. Myślałem że to krótki czas, ale dziś wysłałem mojego pierwszego edytoriala do istocka - jakies 10 minut temu i już jest akceptacja, szok....
(2015-06-18, 16:15:02)richart napisał(a): Yuma 2 pisze, że na akceptacje edytoriali czeka ok 24 h. Myślałem że to krótki czas, ale dziś wysłałem mojego pierwszego edytoriala do istocka - jakies 10 minut temu i już jest akceptacja, szok....
24h to byl moj max, zazwyczaj 1-4h, 10min to juz chyba jakas promocja