Liczba postów: 1 271
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
Miejscowość: Radom
Moich na szczęście nie zlokalizowałem, ale w głowie mi się nie mieści jak można było się posunąć do czegoś tak perfidnego... Oby kolesia zlokalizowano i pozakładano mu sprawy o grube odszkodowania, bo ludziom się w głowach przewraca już. Tu w większości to bestsellery z każdej kategorii, także każdy z większych graczy na rynku będzie w podobnym szoku.
Liczba postów: 1 070
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Miejscowość: Katowice
Ma rozmach sukinsyn. Współczuje Wam tego wku*&%$nia.
Liczba postów: 75
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Reading-United Kingdom
kolega przed chwila wyslal mi linka z moim zdjeciem ,okazalo sie ze ma z architectury moich 7 sztuk 1.E6TRYK RF 2.E6TRWY RF 3.E6TRY9 RF 4.E6TRWD RF 5.E6TRYX RF 6.E6TRTT RF 7.E6TRDG RF.
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Miejscowość: Reading uk
Przykre to wszystko a najgorsze to ze nikogo żadna kara za to nie spodka na 100% procent fałszywe dane osobowe nikt tak beszczelny na siebie by tego nie zrobił.
Liczba postów: 2 267
Liczba wątków: 39
Reputacja:
30
Miejscowość: Bydgoszcz
Jak Alamy robiło przelewy na PayPala to dane muszą być prawdziwe.
Liczba postów: 2 479
Liczba wątków: 10
Reputacja:
13
Miejscowość: Otwock
Dziwne, że go jeszcze nie przyblokowali...
Liczba postów: 870
Reputacja:
1
Miejscowość: Reading uk
2014-10-27, 09:09:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-10-27, 09:36:36 {2} przez Esdras.)
Nie musiały !!! W angli możesz otworzyć pay pal bez dokumentów a poza tnym za kilka funtów jakiś imigrant z Rumuni dostarczy ci komplet dokumentów
Liczba postów: 284
Reputacja:
0
Miejscowość: Białystok
To niebywała bezczelność! Dlaczego doświadczeni inspektorzy Alamy nie zauważyli, że gość z krótkim czasie wrzuca portfolio, które mogłoby należeć do co najmniej kilku osób? Jest tak charakterystyczne w swej różnorodności, że można trochę pomyśleć. Mówią, że myślenie nie boli...
Liczba postów: 2 342
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Miejscowość: Gdynia Moje Miasto
z takim PF, gdzie są same hiciory gość musiał trzepać co m-c całkiem sporą kasę. Ciekawe od kiedy to robi, trudno dojść po tej ichnijej numeracji :/