Liczba postów: 2 342
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Miejscowość: Gdynia Moje Miasto
od 2 tygodni nie mogę załadować zdjęć poprzez stronę forum. Niby się wgrywają a potem z powrotem cofka na dodawanie zdjęć i po prostu je wcina. Zmieniałam przeglądarki i nic nie pomaga. Miał już ktoś taki przypadek?
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miejscowość: Plymouth
Mam identyczny problem trwajacy mniej wiecej 2-3 tyg. Ja laduje przez FTPa i zdjecia takze nie pojawiaja sie na stronie, z moich domowych sposobow skutecznymi okazalo sie wylogowanie sie i zalogowanie ponowne zaraz po zaladowaniu zdjec, dziwne to troche ale poki co dziala.
Liczba postów: 506
Liczba wątków: 6
Reputacja:
6
Miejscowość: Dębica
Czy ktoś z Was może problem z dodawaniem MR? Do tej pory było wszystko ok, a od wczoraj nie dodaje mi pliku - po kliknięciu "dodaj" powraca ta sama strona z uzupełnionymi danymi, ale bez wybranego pliku z MR, natomiast na stronie z listą MR nie ma ich dodanych.
Liczba postów: 953
Liczba wątków: 11
Reputacja:
19
Miejscowość: Poznań
Nie wiem, czy jest to problem natury technicznej banku, czy też moich ustawień... ale wyglada to tak:
Od zawsze przesyłam do 123rf zdjecia poprzez FTP.
Po wysyłce - standardowa procedura: upload, dodawanie MR, kolejkowanie...
Odznaczam zawsze " Consider for inclusion to 123RF Editorial if rejected." i spokojnie czekam na dodanie zdjec do PF.
Wczoraj przeglądałem historię uploadu i ku mojemu zaskoczeniu przy niektórych zdjęciach opcja " Consider for inclusion to 123RF Editorial if rejected." jest aktywna... Próbowałem to zmienic - i tu zaczyna sie zabawa w kotka i myszkę... Znaczki znikają przy jednych zdjęciach, pojawiają sie przy innych (!?). Nie miałem co prawda jeszcze odrzutu w tym banku z innego powodu niż brak (z mojej winy - skleroza) MR ale póki co nawet przypadkowo nie zamierzam udostępniać zdjec za darmo i takie "hocki klocki" z ptaszkami przy tej opcji zastanawiają mnie i nieco irytują.
Napisałem do supportu... ciekawe, co odpiszą
Aha - jeszcze jedno - problem jest niezależny od tego, czy próbuje coś zmieniać po uploadzie w firefoxie, chromie, czy tez na iPadzie
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 3
Reputacja:
15
Zawsze ten stock traktowałem po macoszemu.
Załadowałem zdjęcia i po przyjęciu powoli się sprzedają.
Gdzie mogę podpatrzeć które zdjęcia się sprzedały?
Szukam, może niezbyt wnikliwe ale nie mogę znaleźć zakładki.
Z góry dziękuję.