Liczba postów: 205
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Miejscowość: Inowrocław
Również po lekturze wątku wysłałem aplikację. Wcześniej, próbowałem się zarejestrować we wrześniu 2007 i chyba trafiłem w sam środek zmian, które zachodziły w agencji. Efekt łatwy do przewidzenia. Może dziś się uda.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Miejscowość: Opole
W my skromnym dorobku zajmuje drugie miejsce w liczbie pobrań
. I to mimo że był to ostatni bank do którego dołączyłem. Ciekaw jestem czemu skoro niezbyt dobre opinie ma...A przyjmuje prawie wszystko co wyslę
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 13
Reputacja:
1
Miejscowość: Poznań
Czy też macie taki zastój od połowy stycznia? U mnie jakoś tam się kręciło w grudniu i jeszcze początek stycznia, teraz zupełna cisza. Chociaż w sumie nic nie wrzucałem od grudnia.
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 57
Reputacja:
4
Miejscowość: Poland
u mnie też od drugiej połowy stycznia mniej DL, niestety...
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Nie zauważyłem takiej zmiany. Praktycznie codziennie jakiś dl wpada. Faktem jest, że ostatnio jakoś więcej subskrypcji schodzi za 30 centów, ale ogólnie jest nieźle.
Liczba postów: 109
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Miejscowość: Grudziądz
Ja też nie zauważyłam. Wg mnie poprawiło się jakiś czas temu (chyba od listopada) i nie jest źle. Też mam prawie codziennie dl (tylko niestety u mnie również z przewagą subskrypcji)
Liczba postów: 907
Liczba wątków: 4
Reputacja:
4
Miejscowość: Warszawa
Jak dla mnie, to ten stok jest rewelacyjny. Przyjmują wszystko, co im się wyśle, a nie jest budynkiem. Choć trochę budynków też mi przyjęli.
Sprzedaż jest właściwie codziennie, ilościowo oczywiście więcej jest subskrypcji, ale już kwotowo, to mam jakieś 70% kasy z PPD. A jak się trafi XL PPD, to już jest całkowita rewelacja.
Jestem tam zbyt krótko, aby odczuć jakieś spadki sprzedaży.