Liczba postów: 702
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Miejscowość: Warszawa
4/5 to bardzo dobry rezultat Sławku biorąc pod uwagę że żniwa jeszcze przed nami
Liczba postów: 258
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Miejscowość: prawie stolica
Gratuluję wykonanych planów, u mnie niestety życie zweryfikowało założenia i z planów nici i wygląda na to, że tak będzie do końca roku.
Liczba postów: 6 005
Liczba wątków: 26
Reputacja:
65
Miejscowość: Malbork
I jak? Może już czas na podsumowanie i nowy wątek na 2014 rok?
Kto pierwszy?
Liczba postów: 702
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Miejscowość: Warszawa
2013-12-18, 18:18:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-12-18, 18:26:20 {2} przez canion1.)
najpierw trzeba rozliczyć realizację założeń na 2013.
1. niestety mocno leniłem i nie osiągnąłem zakładanej ilości zdjęć w pf. zabrakło 3 tys do planu. Mam zamiar nadrobić do wiosny choć z kolejnymi latami coraz ciężej wypełniać 300% normy a i motywacji jakby już brak.
2. nie udało sie również wspolnie pofotografować z Wami. w sumie tego żałuję najbardziej bo to zawsze pomaga w dyscyplinowaniu sie i daje power do pracy.Właśnie tej dodatkowej energii zabrakło w końcu roku. jadę na rezerwie.
3. widać wyrażnie że pik możliwości stocków już był. krzywa sie wypłaszcza i zapewne wkrótce przejdzie w opadającą. Szkoda, bo nie wiadomo czy wogóle czynić jakieś plany na kolejne lata.
4. Słabo było również z foto wyjazdami. ale tu trochę zdrowie kulało więc czuję sie usprawiedliwiony.
to chyba tyle. bilans 2013 mimo trudności i mega rosnącej konkurencji wydaje sie być korzystny. nie liczę, że 2014 będzie lepszy, ale jeśli uda sie utrzymać wykresy podobne do tych z 2013 to nie bedzie żle.
w sumie na 2014 mam jeden podstawowy punkt do realizacji. zacząć wreszcie z filmami. cel : 500 footage w pf na koniec przyszłego roku. Wiem, bardzo zachowawczo ale z wideo u mnie poki co pod górkę. nie ogarniam wiec zakładam że na początku bedzie szło bardzo wolno.