Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
czy opłaca się wybierać opcję exclusive przy dodawaniu zdjęcia, zwiększa to jakoś dl, czy tylko zamaist 33% dostaje się 50% kasy, rozumiem, że ta opcja całkowicie blokuje możliwośc umieszczania zdjęcia na innych stockach?
Liczba postów: 738
Liczba wątków: 53
Reputacja:
9
Miejscowość: Gliwice
dodalem kilka zdjec na exclusive, nie odczulem roznicy w sprzedazy. Tylko zamiast 33% dostalem 50%. Wedlug mnie jest to nie oplacalne.
Tak nie mozesz tego zdjecia nigdzie idziej dodac
Liczba postów: 233
Reputacja:
1
Miejscowość: Wrocław
zależy za ile sprzedajesz? i jaką stawkę za xs możesz dać maxymalnie.
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Ja z prawie 800 sztuk w folio mam jakieś 5 EX, kiedyś wrzuciłem z tą opcją na próbę, ale nie zauważyłem, żeby były jakoś lepiej promowane, przynajmniej w wyszukiwarce. Również uważam, że na Fotolii mało opłacalna forma.
Liczba postów: 233
Reputacja:
1
Miejscowość: Wrocław
u mnie 65% ex . nie kwestia ile dl miesięcznie lecz ile za nie dostaję. może nie tę piątkę wybrałeś. Jakiekolwiek spekulacje przy małej ilości fotek są nieobiektywne.
dzisiaj:
Purchase Date : 2008-04-30 17:33:33
Purchase License : XL
Purchase Price : 10
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 13
Reputacja:
1
Miejscowość: Poznań
2008-04-30, 20:34:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-04-30, 20:34:52 {2} przez hoomar.)
No właśnie korzystając z okazji chciałem zapytać, czy wysyłanie zdjęć do jakiegokolwiek stocku na wyłączność wiąże się z tym, że nie możemy wysyłać żadnych innych zdjęć na inne stocki, czy tylko i wyłącznie tych samych, identycznych zdjęć? Np. rozważałem opcję wysyłania typowych produktowych fotek wyłącznie na SS, natomiast bardziej koncepcyjnych na wyłączność iStock. Można tak robić, czy nie bardzo?