Liczba postów: 176
Liczba wątków: 13
Reputacja:
1
Miejscowość: Poznań
Drugi raz wysłałem próbki i drugi raz odrzucone, powód jakiś taki błahy słabo wytłumaczony, poza tym wszystkie inne stocki przyjmują moje zdjęcia. Czy naprawdę stockxpert ma takie wymagania, czy na ten czas wystarcza im dostarczycieli zdjęć?
Liczba postów: 74
Liczba wątków: 18
Reputacja:
4
@hoomar: jakie zdjęcia wysłałeś? Może będę mógł Ci coś poradzić, jeśli mi pokażesz te zdjęcia.
Pozdrawiam
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 9
Reputacja:
9
Miejscowość: Gdynia
ma wymagania dość surowe, ale zdecydowanie idzie je spełniać... z początku miałem problemy, teraz już jest lepiej...
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
U mnie podobnie a najbardziej cuduje Fotolia, ktora oceniam najgorzej. Nie przyjmuje mi z glupawych powodow np. ze niby podobne do czegos tam innego (mojego hehe). Tylko, ze po to zrobilem dwie wersje, zroznicowane odpowiednio aby byly dwie. A razem stanowily komplet do wyoprzystania.
Takze sadze, ze to czyste widzimisie jakiegos madrali.
Liczba postów: 1 838
Liczba wątków: 29
Reputacja:
14
Miejscowość: Warszawa/ R-N
2009-02-15, 19:47:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-02-15, 19:48:16 {2} przez Ariene.)
netris, osobiście jeszcze nie zdążyłam tego sprawdzić, ale ludzie tu twierdzą, że za kolejnym wrzutem zdjęcia wcześniej odrzucone są jednak akceptowane... jak to się odnosi do Twojego posta?
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Gdańsk
2009-02-15, 19:50:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-02-15, 20:00:36 {2} przez netris.)
chodziło mi o tendencje a nie upychanie fot dopóki się nie dostaną, akurat STX należy do bardziej liberalnych stocków
proszę - nie odbierajcie tego czasem jako atak
ale może warto czasami zamiast napadać na inspektorów popatrzeć na siebie i ten czas spożytkować na doskonalenie warsztatu