Liczba postów: 569
Liczba wątków: 48
Reputacja:
13
Miejscowość: Felixstowe
Siemka, rzeczywiście te warsztaty to nic ciekawego,
Jeśli natomiast chodzi o BBC Good Food, to mam kilkaset numerów tego magazynu, rzeczywiście dobry i zdecydowanie lepszy na papierze niż na ekranie - zawsze można zabrać ze sobą i podpatrzeć gdy nie ma internetu w zasięgu, ale nic, nic a nic, na świecie nie pobije zdjęć z magazynów australijskiej gazety DOnna Hay, te foty są po prostu rewelacyjne w moim mniemaniu, dla mnie ideał w druku zaklęty, tylko gazeta nieco za droga
Reputacja:
13
heh przyjemnie się to ogląda. A Donna jak mówisz głównie stylizuje, ale i też podobno foci (a raczej fociła, bo teraz jest editorem magazynu, autorką książek etc i czasu pewnie braknie)
Reputacja:
13
rachwal, a tak właściwie to mnie zaskoczyłeś, że masz książki Donny, kolekcjoner książek kulinarnych? To byłoby nas już dwóch! Ja to mam obsesję nt książek kulinarnych także tych bardziej wyrafinowanych i wyszukanych. Jeśli można wiedzieć które książko Donny posiadasz?
Reputacja:
13
Filmik fajny, aż się rozmarzyłem, jak zobaczyłem to studio
Pewnie coś bym tam mógł polecić z mojego małego (ponad 800 pozycji) księgozbioru, tylko dwa
pytania: krajowe czy zagraniczne? i drugie z fajnymi fotkami czy z fajnymi przepisami?
Z Donny to podobno książka "Flavors" robi niesamowite wrażenie, za 3 tygodnie będę ją miał, więc podzielę się wrażeniami
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Zagraniczne. Mogą być fajne przepisy, fotki sobie zrobimy... ale fotkami też nie wzgardzę...