Liczba postów: 286
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Miejscowość: warszawa
Polski stock:
-jak służba zdrowia
-jak firmy budowlane
-jak firmy turystyczne
Wow
Na polskim prawie?
A taki istnieje ?
Strach tam dane osobowe podać.
Czytałem regulamin cały jak nikt i nie odpowiadacie za nic a kasa po miesiącu może?
Nie jestem wrogiem ale jak zmienicie podejście ze zwycięzców biznesu na normalne osoby to sam prześlę tam pliki.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 57
Reputacja:
4
Miejscowość: Poland
Canion pytał: "Ile płacicie za upload?"
A ja pytam dlaczego ktoś miałby wysłać swoje kilka tysięcy zdjęć akurat do Waszego serwisu.
Pewnie analizowaliście rynek. Jeśli zrobiliście to dobrze, pewnie nie trudno było dojść do wniosku, że jest to z góry przegrana sprawa. Dlaczego myślicie, że z Waszym "przedsiębiorstwem" będzie inaczej.
Zanim ktoś Wam wyśle zdjęcia udowodnijcie, że nie jesteście jak trener Franciszek Smuda. Jak na razie można bowiem wysnuć wniosek, że żyjecie we własnym mikroświatku nie dostrzegając zupełnie co się dzieje w fotograficznym świecie.
Takie optymistyczne dyrdymałki "Bazę naszych Utworów buduje społeczność Autorów z całej Polski a fakt, że Autorowi zależy na tym żeby to właśnie jego zdjęcia cieszyły się popularnością wśród kupujących wpływa na wysoką jakość oraz konkurencyjne ceny." są od lat znane i "kopiowane" przez wszystkie martwe obecnie polskie serwisy stockowe. Nie wystarczy kilku kolegów, którzy kupią raz na miesiąc zdjęcie do projektowanej przez siebie strony www aby przetrwać na rynku.
Liczba postów: 421
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Miejscowość: EU
a może to tylko kolejna dotacja ze UE i trzeba wytrzymac dwa lata hehe
Liczba postów: 421
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Miejscowość: EU
2012-07-19, 20:49:42