2012-03-08, 20:11:29
Claudia powiem Ci w tajemnicy że jest jeszcze prostszy sposób ściągnij sobie ProStockMaster tam jest dopiero prosto np. sam podpowiada słowa, można do kilku plików jednocześnie dodać te same słowa kluczowe
Opisywanie zdjęć = udręka?
|
2012-03-08, 20:11:29
Claudia powiem Ci w tajemnicy że jest jeszcze prostszy sposób ściągnij sobie ProStockMaster tam jest dopiero prosto np. sam podpowiada słowa, można do kilku plików jednocześnie dodać te same słowa kluczowe
2012-03-08, 20:33:36
słowa kluczowe już mam przypisane, chodzi o wybór kategorii i akceptacje warunków licencji ...
2012-03-10, 19:53:27
(2012-03-08, 20:11:29)alzajac napisał(a): Claudia powiem Ci w tajemnicy że jest jeszcze prostszy sposób ściągnij sobie ProStockMaster tam jest dopiero prosto np. sam podpowiada słowa, można do kilku plików jednocześnie dodać te same słowa kluczowe alzajac spojrzałam na ten program nieco z byka dopiero dziś nieśmiało go zainstalowałam i faktycznie jest to super rzecz. Jak sobie pomyśle jak dłubałam te moje zdjęcia, gdzie jedna sesja trwała dzień, a potem tydzień czasu obróbka i opisy na bankach zdjęć i to max 3 a pozostałe 4 banki daleko są w lesie, to normalnie jak jaskiniowiec jakiś Dziękuję)
2012-03-11, 14:16:38
Dostałem taka odpowiedz po napisaniu maila:
"Hi The workflow scripts of picNiche toolbar are out of date, please disable them: Tools/picNiche Tools/Contributor Options/Workflow (tab)/Uncheck fotolia Cheers Bob" wyglada na to ze trzeba poczekac na aktualizajce badz nowa wersje ...
2012-05-07, 14:09:00
Czy ktoś zna jakieś inne sposoby na ułatwienie opisywania większej ilości zdjęć na Fotolia?
2012-05-07, 20:40:24
dostałem identyczną odpowiedź. ale i tak uzywam, bo jest szybciej niż bez (mimo alerta)
2012-05-08, 01:03:29
Mi dzisiaj Fotolia odrzuciła zdjęcie.
Zdjęcie przedstawia deskę, jako tło taka stara. Nieważne. Ważny natomiast powód odrzucenia. Kategorie ustawiłem na Tła i Tekstury >> Materiały >> Drewno Powód odrzucenia: Fotolia - Odrzucone zdjęcie – Zdjęcie wykracza poza kategorię I bądź tu mądry
2012-05-08, 08:05:35
Miałem podobnie, ale na Dreamstime. Faktem jest, że odrzucili za szum i że fotka z ręki. Powodem obok wspomnianych była właśnie zła kategoria, a sprawdzałem, dość w tej tematyce innych użytkowników. Nie wiem, może ktoś miał gorszy dzień
2012-05-08, 17:39:52
Ja ostatnio notorycznie mam że zdjęcie wykracza poza kategorie ,co prawda próbuje wrzucić zdjęcia tulipanów których jest masa na fotoli więc pewnie nie gorszy dzień tylko przesycenie kategorii.
2012-05-21, 18:38:14
Miał ktoś z Was taki problem....kiedy już opisałem zdjęcie (słowa kluczowe, tytuł, kategoria) i chcę nacisnąć "Submit and finish" wyskakuje mi błąd w czerwonej ramce "There was an error with your request. Form error" i nie mogę wysłać zdjęcia do oceny.
Napiszcie jak wiecie co jest grane. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|