Liczba postów: 1 153
Liczba wątków: 47
Reputacja:
10
Miejscowość: pomorze
uwazam ze powinni wyplacic to co kazdy nazbieral
ja akurat wyplacilam niedawno moje 102 zł, ale jak ktos ma 72, 95, to powinien zawalczyc, to zlodziejstwo
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
Miejscowość: Frankston
Teoretycznie każdy kto ma tam więcej niż 50 pln ,może zgłosić sprawę na policji z informacją o wyłudzeniu pieniędzy. Zobowiązali się do sprzedaży naszych prac i rozliczania się po przekroczeniu 100 pln, jeśli oni zrywają umowę i likwidują działalność to powinni niezależnie od wysokości zobowiązań wobec autorów zdjęć , uregulować je. Inaczej jest to kradzież / wyłudzenie.
A ja mam tam 18 pln, i mam ich w @#$@.
Liczba postów: 358
Liczba wątków: 14
Reputacja:
4
Miejscowość: Poznań
Świństwo. Oddawać moje 40,80zł ! Nie chce mi się teraz szukać umów z nimi, bo są żałośni, ale pewnie się zabezpieczyli na taką ewentualność. Już od dłuższego czasu wiedziałem że pakują manatki, bo gdy akceptacja zdjęć zwykle trwała ~2 miesiące, to ostatnia paczka nie była sprawdzona ponad pół roku...
Jak to mówią ... ostatni gasi światło :/
remik44992
Liczba postów: 1 153
Liczba wątków: 47
Reputacja:
10
Miejscowość: pomorze
nawet próbowaliśmy i m pomóc, były podpowiedzi tu na forum co jest nie tak, ale nie wyszło komuś
szkoda bardzo, bo Polska nie ma dobrego stocka chyba?
Liczba postów: 2 479
Liczba wątków: 10
Reputacja:
13
Miejscowość: Otwock
ehhh no przykra sprawa bo jest to zwykłe zrobienie w bambuko...w sx nawet kilka centów przelali i nikt nie robił afery.Ja na szczęscie mam tam chyba z 12 zł i paczke kilkudziesięciu zdjęć wiszących od pół roku!!!
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Pasłęk
Raczej na pewno przelew został zrealizowany, ja też załapałem się prawie w ostatni dzień tj 27, a kaska już jest. Dziś już się logować nie można.