Liczba postów: 769
Liczba wątków: 32
Reputacja:
14
Miejscowość: Kielce
a bo ten win7 to w ogóle jakaś padaka jest; mam dwa kompy na tym - jeden x32 drugi 64 bity - na tego drugiego to już cholery dostaję bo mam fajny muzyczny interface USB i ciągłe problemy z driverami, oba kupione mniej więcej w tym samym czasie; jeden składak, drugi HP, podobne parametry, podobny soft i oba mają jakieś czeskie problemy, dla mnie to już definitywny koniec przygody z PC i z tym groteskowym systemem; bo jeśli I5 z 6GB RAM tnie muzykę w czasie standardowej obróbki pliku w PS to nie jest to normalne.
Na szczęście dla 1ED2 to bez różnicy jaki system - poprawnie działa na obu w/w - chociaż tyle.
Liczba postów: 1 628
Liczba wątków: 16
Reputacja:
15
Miejscowość: Gdańsk
Jednak przygotowanie stosownych driverów pod odpowiednie platformy leży w interesie producenta danego hardwaru a firma ColorVision doszła do wniosku, że ma w "głębokim poważaniu" swoich klientów. Co do samego Win7 ja nie narzekam
Liczba postów: 1 628
Liczba wątków: 16
Reputacja:
15
Hmm... działałem na pożyczonym Spyderku o ile dobrze pamiętam w wersji Spyder2express więc instalowałem stery Spyder2express 2.3.6 a te jak wynika z opisu nie wspomagają Win7. Na jakim sprzęcie pracujesz? Bo Spyder3express ma stosowne sterowniki w wersji Spyder3Express 4.0.1 które wedle opisu wspomagają Win7.
Liczba postów: 1 372
Liczba wątków: 8
Reputacja:
7
Spyder2express 2.3.5 a najpierw trzeba wgrać SpyderCheckr 1.0 Windows Installer