Liczba postów: 247
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Miejscowość: małopolska
2010-02-21, 11:22:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-21, 11:24:07 {2} przez leslaw.)
Co prawda termin minął 11.02.,ale jeżeli nie podjąłeś żadnych kroków,/ przeniesienie czy zamknięcie konta na SX ./ , przyślą ponowne zapytanie o decyzje . Przynajmniej tak było w moim przypadku.
Najlepiej upewnij się w supporcie , jaki jest stan na dzień dzisiejszy.
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Miejscowość: Katowice
a w moim odkąd poprosilem o final payout i po skasowaniu portfolia nic sie nie dzieje ... kompletny brak informacji
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miejscowość: Oława
Po prośbie o wyjaśnienie sytuacji, odpisali że pieniądze wypłacą w przeciągu 90 dni, nie śpieszy im się zbytnio hehe
Liczba postów: 358
Liczba wątków: 14
Reputacja:
4
Miejscowość: Poznań
Przejrzałem cały wątek. Ja na SXP miałem sprzedaż do dnia zamknięcia 11 lutego włącznie. W moim przypadku na TS znalazły się fotki przeniesione wyłącznie z IS (i to nie wszystkie - 145/184). Pewnie przeszły selekcję. Pod wszystkimi miniaturkami widnieje "iStockPhoto", nigdzie nie pojawił się StockXpert. Zresztą wśród fotek innych użytkowników też nigdzie nie znalazłem jakoby przeniesione było z SXP.
Jak to wygląda u Was, czy z SXP jakieś fotki też Wam przeniesiono?
Jak sądzicie, czy na naszych kontach SXP pojawią się jeszcze kiedyś jakiekolwiek kwoty (ktoś pisał, że po miesiącu dopiero będą zliczane - być może sprawdzimy w połowie marca?), czy wszystko już będzie szło przez IS?
pozdrawiam,
remik44992