Liczba postów: 732
Liczba wątków: 11
Reputacja:
6
Miejscowość: Warszawa
małe info dla tych co chcą wysłać fotki i maja mocne łącza - na FTP jest limit prędkości na sesje ~25KB ale nie ma limitu sesji - wiec ja coś można nawiązać kilka sesji i wysyłać całym własnym pasmem - mi szło bez problemu 20 sesji po ~25KB
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Mam techniczne pytanko.
Pierwszą paczkę 100 zdjęć rozpatrzyli mi w ciągu 12 godzin. Teraz z drugą setką czekam już 4 dzień i nie wiem czy nie popełniłem błędu, ponieważ wgrałem 600 fot, ale opisałem tylko 100, żeby nie narazić się na odrzut po kilka z sesji podobnych kadrów jak to miało miejsce przy pierwszej paczce. Teraz nie wiem czy oni celowo czekają aż opiszę im i wrzucę do pending wszystkie wgrane na serwer, czy po prostu kolejka się wydłuża i nie ma to nic wspólnego.
Ktoś z Was może robił podobnie czyli nie opisał wszystkich wgranych?
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Ja też czekam od 3 dni na kolejnego seta. IMO długa kolejka.
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Dzięki Wojtku, czyli trzeba cierpliwie czekać na zatwierdzenie i sukcesywnie opisywać kolejne po zatwierdzeniu poprzednich.
Liczba postów: 1 210
Liczba wątków: 21
Reputacja:
8
2010-01-25, 22:18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-01-25, 22:21:44 {2} przez canion.)
papkin. skąd ta nerwowość? nie wiem jaki masz zapas zdjęć ale ile by ich nie było znacznie lepiej rozstawić je po całej bazie niż mieć wszystkie w pierwszym milionie który zaraz stuknie i zostanie przysypany przez kolejne. ja po przeliczeniu zapasów w magazynach rozstawiłem upload tak żeby starczyło na kolejne kilka , może kilkanaście miesiecy .
Liczba postów: 356
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1
Canion dobrze mówi, takich jak Ty co mają do wrzucenia kilkaset/kilka tysięcy fot jest wielu i w ten sposób nawet Twoje perełki przejdę bez echa.